Bli med på pilotprosjekt

Vi inviterer nu et udvalg af kommuner og skoler til at deltage i et pilotsamarbejde med Skolebot.dk. Støt udviklingen af Skolebot.dk og få fuld adgang til Skolebot for din kommune/din skole.

Lidt om Skolebot.dk

Skolebot.dk er en digital tjeneste og læringsressource, hvor elever og lærere kan udforske, lære og skabe med kunstig intelligens. Tjenesten er designet og udviklet med henblik på sikker og tryg brug, der beskytter privatlivets fred og sikkerhed. Vi støttes af Innovation Norway og deltager i et program fra det statsstøttede Smart Innovation Norway. Vi er også i dialog om at tilslutte os et forskningsprojekt for AI i skole og undervisning.

Pilot med Skolebot

Formålet med piloteringen er, at I får tilbudt og piloterer et værktøj for elever og lærere på skolerne i kommunen. I får også mulighed for at støtte og påvirke videreudviklingen af tjenesten. Vi får videreudviklet tjenesten baseret på tilbagemeldinger.

Vil I være med?

Vi tager gerne en snak over telefonen eller arrangerer et møde, hvor vi kan præsentere Skolebot.dk og fortælle mere om pilotprojektet. Pilotprojektet sættes i gang fra skolestart, men det er muligt at deltage tidligere, hvis man ønsker det.

Kontakt os på kontakt@skolebot.dk, hvis I er interesserede.