Om os

Skolebot.no er en løsning støttet af Innovasjon Norge, der tilbyder adgang til kunstig intelligens (AI) designet specielt til elever og lærere i skolen. Tjenesten er designet og udviklet med henblik på databeskyttelse og sikkerhed. Elever og lærere kan gennem tjenesten have interaktive samtaler med KI via en række tilpassede samtalerobotter.

Hvem leverer tjenesten?

Tjenesten leveres af Teklos AS, en opstartsvirksomhed, der udvikler og leverer digitale tjenester til uddannelsessektoren, der udnytter kraften af kunstig intelligens. Vi arbejder i øjeblikket med nye anvendelsesmuligheder for KI i skolen og ønsker jer velkommen til at kontakte os for en samtale, blive en pilot skole eller komme med idéer og input.

Vil du have din skole som en pilot skole?

Kontakt os, hvis du vil melde din interesse for, at din skole kan være en del af en pilot. Vi vil herefter arbejde tæt sammen med skolen for at videreudvikle og tilpasse tjenesten baseret på brugerbehov og idéer. Meld din interesse til kontakt@skolebot.dk.

Retningslinjer for brug af tjenesten

Det er lærere og skolen, der er ansvarlige for at sikre overholdelse af retningslinjerne.

For mere information, læs vores Brugervilkår.

Beskyttelse af privatliv

Vi lægger stor vægt på beskyttelse af privatlivet, og i vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler data. Vi har lavet en kort opsummering herunder med særligt fokus på, hvordan vi beskytter privatlivet i forbindelse med brug af kunstig intelligens.

For mere information, se vores privatlivspolitik.

Kontakt os, hvis I ønsker at underskrive vores databehandleraftale (DBA).

Brugerinvolveret udvikling

Vi er her for jer, og vi ønsker at arbejde tæt sammen med jer som brugere af tjenesten for at gøre den bedre. Vi byder alle tilbagemeldinger, input og spørgsmål velkommen.

Kontakt os gerne på kontakt@skolebot.dk.